U bevindt zich hier: Groep 3

Groep 3

Ze zijn weer meegegaan! De rapporten! Wat hebben de kinderen hard gewerkt de afgelopen periode en wat heeft iedereen z’n best gedaan.
Wij zijn echt hele trotse juffen!!! 🙂

Als u op deze link klikt, ziet u de foto’s van alle kinderen met hun rapport.

Afgelopen dinsdag kregen we tennisles. We hebben van alles geleerd over wat we kunnen doen met een tennisracket. Wat was het leuk en wat hebben we hard gesport!

Vandaag hebben we het taalthema ‘de schat’ afgesloten. In de klas vonden we een schatkaart en onderweg vonden we allerlei aanwijzingen. Ook moesten we een aantal opdrachten doen. Aan het einde vonden we een zak snoep die we heerlijk met elkaar hebben gedeeld. 🙂

Ernstige, geconcentreerde gezichtjes, want we gingen vanmiddag computeren!

We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe! Na de vakantie gaan we nog even door met het thema ‘de schat’. En we gaan dan ook verder met de schatkaart achterin de klas. Tot na de vakantie!

In groep 3 werken we natuurlijk altijd ontzettend hard! Af en toe hebben mogen we na het werken nog even iets voor onszelf doen. Knutselen, lezen, kleuren… Dan is het altijd extra gezellig in de klas!

 

Twee keer mochten wij naar Otterlo om onze schaatskunsten te laten zien of te leren schaatsen. Wat was het gezellig met elkaar, het leek net een echt schoolreisje! Hieronder een paar foto’s en een link met nog veel meer foto’s..

https://photos.app.goo.gl/aG3HZXxqTrJ9buyY2

 

Tafels gezellig neergezet, tafelloper erop, lampen uit, kaarsjes aan.. Wat was het gezellig en wat hebben we lekker ontbeten!

 

 

 

Welkom in groep 3!

We zitten al weer even op school en zijn best al weer een beetje gewend in groep 3. We kunnen zelfs al wat woordjes lezen! Kijkt u maar mee hoe hard wij werken en lezen…