U bevindt zich hier: Groep 3

Groep 3

WELKOM OP ONZE GROEPSPAGINA !
Leuk dat u een kijkje komt nemen ! 🙂

Tussen al het harde werken door even buiten spelen. Gelukkig scheen de zon, dus konden we elkaars schaduw overtrekken met stoepkrijt en daarna inkleuren.

~

Voor tijdens het lezen kregen we van de juf een extra paar oogjes. Op deze manier kunnen we nĂłg beter leren lezen! En het maakt het lezen ook weer net ietsje leuker!

~

Dinsdagmiddag hoefden we niet te werken, we deden alleen maar leuke dingen. We namen die middag namelijk afscheid van juf Dirksen, omdat ze met verlof gaat. Een hele goede reden dus om een mooie groepsfoto te maken met de juf. Op de vraag of de baby een jongetje of een meisje is, de volgende reactie:

Wat houden we toch van ons leuke klasje 🙂

~

Het zit er alweer op! De projectweek en de projectavond. Wat hebben we de kinderen zien genieten. En wat was de belangstelling groot. We hebben echt enorm veel plezier gehad aan het werken over het boek ‘Ik stuur je de zon’. We hebben veel dingen gemaakt en veel geleerd. Inmiddels is de klas waar helemaal opgeruimd en is alles weer startklaar voor het ‘gewone’ werk. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog! Zoals aan velen beloofd, hierbij de link naar de foto’s.

~

Ze zijn weer meegegaan! De rapporten! Wat hebben de kinderen hard gewerkt de afgelopen periode en wat heeft iedereen z’n best gedaan.
Wij zijn echt hele trotse juffen!!! 🙂

Als u op deze link klikt, ziet u de foto’s van alle kinderen met hun rapport.

~

Afgelopen dinsdag kregen we tennisles. We hebben van alles geleerd over wat we kunnen doen met een tennisracket. Wat was het leuk en wat hebben we hard gesport!

~

Vandaag hebben we het taalthema ‘de schat’ afgesloten. In de klas vonden we een schatkaart en onderweg vonden we allerlei aanwijzingen. Ook moesten we een aantal opdrachten doen. Aan het einde vonden we een zak snoep die we heerlijk met elkaar hebben gedeeld. 🙂

~

Ernstige, geconcentreerde gezichtjes, want we gingen vanmiddag computeren!

~

We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe! Na de vakantie gaan we nog even door met het thema ‘de schat’. En we gaan dan ook verder met de schatkaart achterin de klas. Tot na de vakantie!

~

In groep 3 werken we natuurlijk altijd ontzettend hard! Af en toe hebben mogen we na het werken nog even iets voor onszelf doen. Knutselen, lezen, kleuren… Dan is het altijd extra gezellig in de klas!

~

Twee keer mochten wij naar Otterlo om onze schaatskunsten te laten zien of te leren schaatsen. Wat was het gezellig met elkaar, het leek net een echt schoolreisje! Hieronder een paar foto’s en een link met nog veel meer foto’s..

https://photos.app.goo.gl/aG3HZXxqTrJ9buyY2

~

Tafels gezellig neergezet, tafelloper erop, lampen uit, kaarsjes aan.. Wat was het gezellig en wat hebben we lekker ontbeten!

 

 

~

Welkom in groep 3!

We zitten al weer even op school en zijn best al weer een beetje gewend in groep 3. We kunnen zelfs al wat woordjes lezen! Kijkt u maar mee hoe hard wij werken en lezen…